Alle vrijheid

FiberUnie biedt 100% open glasvezelnetwerken. Dat betekent dat u gebruik maakt van een hoogwaardige, supersnelle en toekomst bestendige glasvezelaansluiting. Tegelijkertijd behoudt u alle vrijheid. Zo maakt u zelf de keuze voor bijvoorbeeld de provider, aanvullende diensten en het pakket dat het beste bij u past.

Realisatie & controle

Als de werkzaamheden een aanvang nemen en het graafwerk en de montagewerkzaamheden aan de gang zijn is onze begeleiding en controle scherp van begin tot eind. Onze projectleiders volgen elke stap uiterst consciƫntieus, u kunt erop vertrouwen dat niets aan hun waarneming ontsnapt. Onze ervaren monteurs verzorgen de installaties van de Pop ruimten variƫrend van straatkastje tot een betonnen huisje geheel conform de voorschriften van de leverancier van de Pop.

Bij de realisatie van een glasvezelnetwerk spelen veel factoren een belangrijke rol. Het zorgen voor de vereiste vergunningen, projectcommunicatie naar alle betrokken partijen, afstemming met bedrijven en instanties. Wij zijn gast op uw terrein en gedragen ons ook zodanig. Als wij klaar zijn volgt de opleveringsronde. Alles wordt schoon, exact en netjes opgeleverd. Precies zoals het hoort.

Beheer en onderhoud. Cruciaal voor een stabiel netwerk.

De betrouwbaarheid van het functioneren van een open glasvezelnetwerk is cruciaal tijdens de exploitatie. De diensten van alle providers moeten voor de gebruikers onafgebroken en zonder storingen beschikbaar zijn. Niets is zo teleurstellend als in de praktijk blijkt dat de netwerkcapaciteit niet voldoet aan de eisen van de gebruikers. Daarom mogen actief en preventief onderhoud, reconstructies en software modificaties geen belemmering zijn om storingen op het netwerk te veroorzaken. De specialisatie van FiberUnie is om dit beheer en onderhoud tot in de puntjes te managen.

Schadeherstel

Schade aan het netwerk, door welke oorzaak dan ook, is altijd ongewenst en komt per definitie ongelegen. FiberUnie heeft verspreid over meerdere locaties in Nederland materieel en mankracht stand-by om binnen een uur adequaat te reageren. Onze storingsdienst wordt binnen tien minuten na melding van een storing op de hoogte gebracht, zodat zo spoedig als mogelijk met de herstelwerkzaamheden kan worden begonnen.

Voorkomen van graafschade

Voorkomen is beter dan genezen. Preventief monitoren is van belang om graafschade aan uw netwerk te voorkomen. Door analyse en het uitoefenen van controle bij risicovolle graafwerken in de nabijheid van uw netwerk zijn wij in staat graafschade veroorzaakt door derden uit te sluiten. Wij zijn gewend te werken met rapportages die inzichtelijk zijn en voor calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar.